PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS GRI Detaje

 

Gri e hapur - 8367/508

Pantallona të shkurtra me pesë xhepa, rrip mesi i brendshëm i rregullueshëm me mbërthesë me perçinë përpara. Detaj me grisje dhe detaj etikete mbrapa. Finiturë poshtë e palosur me reliev.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS GRI të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS GRI të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS GRI të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË SHKURTRA XHINS GRI të Zara-s