PANTALLONA TË DERDHURA Detaje

 

Rozë - 0371/603

Pantallona të derdhura me qemer elastik dhe lidhëse të rregullueshme para. Xhepa në pjesën e përparme.

Zgjidh masën

Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË DERDHURA të Zara-s