PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO Detaje

 

Bezhë - 2610/395

Pantallona me bel të lartë me zinxhir anësor të fshehur në tegel. Detaj me pëlhurë të kryqëzuar përpara tip shall plazhi me lidhje.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA SI SHALL PLAZHI ME FJONGO të Zara-s