PANTALLONA PRERJE E DREJTË Detaje

 

Ngjyrë rëre - 9929/021

Pantallona me shtrat mesatar me xhepa përpara dhe xhepa të rremë me fileto mbapa. Finiturë me çarje anësore. Mbërthesë e përparme me zinxhir, kopsë e brendshme dhe kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 9 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s