PANTALLONA PRERJE E DREJTË Detaje

 

E zezë - 2659/773

Panallona me bel të lartë me xhepa të rremë me fileto në pjesën e përparme. Mbërthesë pjesa e sipërme me zinxhir fshehur në kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s
Pamje 9 nga PANTALLONA PRERJE E DREJTË të Zara-s