PANTALLONA PREJ LINOJE ME STAMPIM

25,95 EUR

Pantallona me qemer elastik dhe aplikim me lidhëse përpara. Pëlhurë me 55% lino.

E kaltër | 1606/225

Zgjidh masën

Shtoje në shportë