PANTALLONA PELLUSHI ME TIRANDA Detaje

 

Në të gjelbër - 6224/526

Pantallona pellushi me brez elastik dhe aplikim me tiranda me mbyllje me kopsa.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA PELLUSHI ME TIRANDA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA PELLUSHI ME TIRANDA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA PELLUSHI ME TIRANDA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA PELLUSHI ME TIRANDA të Zara-s