PANTALLONA NGA TË DYJA ANËT SI MERMER Detaje

 

Gri me cirka - 5431/501

Pantallona nga të dyja anët si mermer me rrip mesi elastik dhe lidhëse të rregullueshme para. Xhepa para dhe mbrapa. Detaj tegeli tub në mansheta.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PANTALLONA NGA TË DYJA ANËT SI MERMER të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA NGA TË DYJA ANËT SI MERMER të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA NGA TË DYJA ANËT SI MERMER të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA NGA TË DYJA ANËT SI MERMER të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA NGA TË DYJA ANËT SI MERMER të Zara-s