PANTALLONA NAPE ME FJONGO Detaje

 

Rozë - 1273/208

Pantallona me mes elastik me aplikim me lidhëse të rregullueshme përpara. Xhepa të mëdhenj përpara dhe mbrapa. Finiturë me llastik poshtë.

Zgjidh masën

Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA NAPE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA NAPE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA NAPE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA NAPE ME FJONGO të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA NAPE ME FJONGO të Zara-s