PANTALLONA MID RISE SKINNY Detaje

 

MARSALA - 2422/304

Pantallona me shtrat mesatar me pesë xhepa. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA MID RISE SKINNY të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA MID RISE SKINNY të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA MID RISE SKINNY të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA MID RISE SKINNY të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA MID RISE SKINNY të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA MID RISE SKINNY të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA MID RISE SKINNY të Zara-s