PANTALLONA ME TREKËNDËSH GARMENT DYED Detaje

 

Kazan - 5643/519

Pantallona me rrip elastik me lidhëse të rregullueshme përpara. Xhepat në pjesëne sipërme të llojit të jashtëm. Stampime trekëndshash.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME TREKËNDËSH GARMENT DYED të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME TREKËNDËSH GARMENT DYED të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME TREKËNDËSH GARMENT DYED të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME TREKËNDËSH GARMENT DYED të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA ME TREKËNDËSH GARMENT DYED të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA ME TREKËNDËSH GARMENT DYED të Zara-s