PANTALLONA ME RRIP TË GËRSHETUAR Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 1261/414

Pantallona të shkurtra elastike dhe mbëthesë me kopsa para. Aplikim rripi i gërshetuar i rregullueshëm. Xhepa të mëdhenj përpara dhe mbrapa. Finiturë e përthyer në pjesën e poshtme me aplikim me stampim.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PANTALLONA ME RRIP TË GËRSHETUAR të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME RRIP TË GËRSHETUAR të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME RRIP TË GËRSHETUAR të Zara-s