PANTALLONA ME RRIP Detaje

 

Gri me cirka - 1478/030

Pantallona me bel të lartë. Xhepa përpara dhe xhepa të rremë me dopio tegel tub mbrapa. Aplikim rripi nga e njëjta copë me tokëz me astar. Mbërthesë e përparme me zinxhir, me kopsë të brendshme dhe kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s
Pamje 9 nga PANTALLONA ME RRIP të Zara-s