PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT Detaje

 

Gri - 8288/611

Pantallona të thurur 4 way stretch, me elasticitet dhe rehati të lartë.

Pantallona slim fit me xhepa të përparmë dhe detajet e xhepave prej kordoni të thurur. Mbyllje e përparme me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA ME KATRORE COMFORT KNIT të Zara-s