PANTALLONA FUND ME PALA Detaje

 

Kaki - 2410/457

Pantallona me shtrat mesatar me xhepa përpara dhe xhepa me fileto mbrapa. Detaje aplikimi fundi të ndashëm me rrip të kombinuar me një ngjyrë. Mbërthesë e përparme me zinxhir, kopsë e brendshme dhe kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA FUND ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA FUND ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA FUND ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA FUND ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA FUND ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA FUND ME PALA të Zara-s