PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE Detaje

 

Kafe - 7901/150

Pantallona të shkurtra me bel të lartë dhe elastik. Xhepa anësor. Detaji i qepjeve të kombinuara me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA FUND IMITIM LËKURE të Zara-s