PANTALLONA CROPPED ME PJETINA Detaje

 

E zezë - 5006/405

Pantallona me bel elastik me pjetina përpara. Xhepa anësorë dhe detaje të xhepave të mëdhenj mbrapa. Mbërthesë përpara me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PANTALLONA CROPPED ME PJETINA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA CROPPED ME PJETINA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA CROPPED ME PJETINA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA CROPPED ME PJETINA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA CROPPED ME PJETINA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA CROPPED ME PJETINA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA CROPPED ME PJETINA të Zara-s