PANTALLONA BAZIKE PAMBUKU Detaje

 

Kaki - 6786/400

Pantallona të konfeksionuara me pëlhurë bielastike. Bel elastik me xhepa përpara dhe detaje me xhepa me fileto me kopsë mbrapa. Efekt të zbardhura. Mbërthesë e përparme me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA BAZIKE PAMBUKU të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA BAZIKE PAMBUKU të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA BAZIKE PAMBUKU të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA BAZIKE PAMBUKU të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA BAZIKE PAMBUKU të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA BAZIKE PAMBUKU të Zara-s