PANTALLON KUADRATE ZINXHIR Detaje

 

Blu marinari - 1313/400

Pantallona elastike skinny fit me detaje aksesorësh të heqshëm në bel. Pesë xhepa. Mbërthesë e përparme me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLON KUADRATE ZINXHIR të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLON KUADRATE ZINXHIR të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLON KUADRATE ZINXHIR të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLON KUADRATE ZINXHIR të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLON KUADRATE ZINXHIR të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLON KUADRATE ZINXHIR të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLON KUADRATE ZINXHIR të Zara-s