PALLTO ME PRERJE TË GJERË DOPIOPETË Detaje

 

E zezë - 4154/832

Pallto e gjerë me jakë me kapak me mëngë të gjata. Rrip nga e njëjta pëlhurë në ijë. Xhepat përpara me fileto dhe detaje të xhepit të brendshëm. Mbërthesë përpara e palosur me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PALLTO ME PRERJE TË GJERË DOPIOPETË të Zara-s
Pamje 2 nga PALLTO ME PRERJE TË GJERË DOPIOPETË të Zara-s
Pamje 3 nga PALLTO ME PRERJE TË GJERË DOPIOPETË të Zara-s
Pamje 4 nga PALLTO ME PRERJE TË GJERË DOPIOPETË të Zara-s
Pamje 5 nga PALLTO ME PRERJE TË GJERË DOPIOPETË të Zara-s
Pamje 6 nga PALLTO ME PRERJE TË GJERË DOPIOPETË të Zara-s