PALLTO ME PËLHURË TË LEHTË Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 1242/458

Pallto me jakë V me kapak përpara dhe mëngë të gjata. Mbyllje me kopsa përpara dhe xhepa në pjesën e pjesën e sipërme tip të mëdhenj.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PALLTO ME PËLHURË TË LEHTË të Zara-s
Pamje 2 nga PALLTO ME PËLHURË TË LEHTË të Zara-s
Pamje 3 nga PALLTO ME PËLHURË TË LEHTË të Zara-s