PALIÇETA XHINS TË DERDHURA

Paliçeta xhins me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me kapëse me kllapë. Xhepa të përparmë të kombinuar me kapak në këmbë dhe tip pllakë prapa.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 30% TENCEL™ Lyocell.

E kaltër | 2187/612

22,95 EUR-30%15,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

 • 6 vjeç (116 cm)
 • 7 vjeç (122 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 8 vjeç (128 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 9 vjeç (134 cm)
 • 10 vjeç (140 cm)
 • 11-12 vjeç (152 cm)
 • 13-14 vjeç (164 cm)
  Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë