PALIÇETA XHINS

Paliçeta xhins me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me kapëse me kllapë. Xhepa të përparmë të kombinuar dhe të pasmë. Mbërthim me kopsa në anë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 1135/700

19,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë