PALIÇETA XHINS ME VIJA

Paliçeta xhins me jakë të drejtë dhe tiranda me mbërthim me kopsë në shpinë dhe finiturë me nyjë përpara. Detaje llastiku në shpinë. Xhepa tip pllakë përpara.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 8367/501

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë