PALIÇETA XHINS ME NGJYRA

Paliçeta xhins me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me kllapë. Mbërthim me perçina anash. Xhepa të përparmë të kombinuar dhe tip pllakë prapa.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër elektrike | 2249/550

15,95 EUR-40%8,99 EUR

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
  Coming soon12-18 months (86 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 18-24 months (92 cm)
  Coming soon18-24 months (92 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 2-3 years (98 cm)
  Coming soon2-3 years (98 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-4 years (104 cm)
  Coming soon3-4 years (104 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 4-5 years (110 cm)
  Coming soon4-5 years (110 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë