PALIÇETA XHINS BLEACH WASH

Paliçeta xhins me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me kapëse me kllapë. Mbërthim me perçina anash. Xhepa të përparmë dhe të pasmë. Detaj me grisje.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 4676/798

22,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë