PALIÇETA XHINS ASIMETRIKE

Paliçeta xhins me jakë asimetrike dhe tiranda të rregullueshme me kapëse me kllapë. Mbërthim me perçina anash. Xhepa të përparmë dhe tip pllakë të pasmë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 2553/703

19,95 EUR-15%15,99 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë