PALIÇETA TEKSTURË ME STAMPIM

Paliçeta me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me mbërthim me kopsa përpara. Xhep kanguri i përparmë dhe stil pllakë i pasmë. Stampim all over.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.

Ngjyrë pjeshke | 4333/551

17,95 EUR
-40%
9,99 EUR

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
  Coming soon12-18 months (86 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 18-24 months (92 cm)
  Coming soon18-24 months (92 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 2-3 years (98 cm)
  Coming soon2-3 years (98 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-4 years (104 cm)
  Coming soon3-4 years (104 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 4-5 years (110 cm)
  Coming soon4-5 years (110 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë