PALIÇETA SAFARI

Paliçeta me jakë të rrumbullakët dhe tiranda të kryqëzuara prapa.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyrale e hapur | 5350/585

12,95 EUR-50%5,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë