PALIÇETA ME VIJA PREJ LINOJE

Paliçeta me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me kapëse kllapë. Xhepa të përparmë tip pllakë dhe të pasmë. Pëlhurë 53% lino.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 50% li prej kulturave evropiane.

E kaltër/ E bardhë | 5644/561

17,95 EUR

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
  Coming soon12-18 months (86 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 18-24 months (92 cm)
 • 2-3 years (98 cm)
  Coming soon2-3 years (98 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-4 years (104 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë