PALIÇETA ME LINO

Paliçeta me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me mbërthim me kopsa. Xhep tip kanguri përpara. Pëlhurë 54% lino.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 50% li prej kulturave evropiane.

Natyral | 2675/500

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë