PALIÇETA KOMBINIM ME TEKSTURË

Paliçeta me kombinim jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Mbërthim me kopsa përpara. Xhepa tip pllakë përpara.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I purpurt | 5431/806

17,95 EUR-40%9,99 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
    Coming soon12-18 months (86 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
    Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë