PAKO TRUPURE DHE PANTALLONA TË SHKURTRA LLASTIKU

15,95 EUR

Pako me trupore me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë me zbukurim me flutura. Mbërthim në formë loti me kopsë në shpinë dhe susta të rregullueshme poshtë. Pantallona të shkurtra me qemer elastik dhe aplikim me lidhëse përpara. Palë me finiturë të valëzuar.

Rozë | 4174/604

Zgjidh masën

Shtoje në shportë