PAKO ME TRI BLUZA ME VIJA

Pako me tri bluza me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Stampime të ndryshme.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

E gjelbër e çelur | 5048/507

12,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë
  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.