PAKO ME TRE BLUZA TË STAMPUARA Detaje

 

Gri / Bojëqielle - 3402/506

Pako me tre bluza me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbërthesë me perçina në sup. Xhep tip i jashtëm në kraharor. Stampime të ndryshme.

Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga PAKO ME TRE BLUZA TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 2 nga PAKO ME TRE BLUZA TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 3 nga PAKO ME TRE BLUZA TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 4 nga PAKO ME TRE BLUZA TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 5 nga PAKO ME TRE BLUZA TË STAMPUARA të Zara-s
Pamje 6 nga PAKO ME TRE BLUZA TË STAMPUARA të Zara-s