PAKO ME TRE BLUZA BAZË Detaje

 

I bardhë - 8501/515

Pako me tre bluza bazë me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Tegel me dantella.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PAKO ME TRE BLUZA BAZË të Zara-s
Pamje 2 nga PAKO ME TRE BLUZA BAZË të Zara-s
Pamje 3 nga PAKO ME TRE BLUZA BAZË të Zara-s
Pamje 4 nga PAKO ME TRE BLUZA BAZË të Zara-s