PACK ME DY BLUZA TË NJËNGJYRËSHE Detaje

 

I bardhë - 8501/642

Ky artikull mund të kthehet vetëm nëse plotësohen disa kushte të veçanta

Pako me dy bluza bazë me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Finiturë me dantella.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PACK ME DY BLUZA TË NJËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 2 nga PACK ME DY BLUZA TË NJËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 3 nga PACK ME DY BLUZA TË NJËNGJYRËSHE të Zara-s