MINIFUND ME FINITURË SATENI Detaje

 

E zezë - 2721/799

Fund i derdhur me palë asimetrike. Mbyllja anësore me zinxhir të fshehur.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 8 nga MINIFUND ME FINITURË SATENI të Zara-s