MBATHJE BIKINI ME THURJE ORIZI ME KOPSA Detaje

 

Gri me cirka - 6458/546

Mbathje bikini me mes elastik dhe aplikim kopsash para.

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MBATHJE BIKINI ME THURJE ORIZI ME KOPSA të Zara-s
Pamje 2 nga MBATHJE BIKINI ME THURJE ORIZI ME KOPSA të Zara-s
Pamje 3 nga MBATHJE BIKINI ME THURJE ORIZI ME KOPSA të Zara-s
Pamje 4 nga MBATHJE BIKINI ME THURJE ORIZI ME KOPSA të Zara-s