MBAJTËSE BEBESH THES ME TEKSTURË

Kosh mbajtës bebesh me teksturë me kapuç dhe zbukurim me kopsa. Mbërthim me zinxhir në anë. Astar i brendshëm me stampim.

JOIN LIFE Care for fiber & water: 100% mbushje poliestre e ricikluar.

Portokalli e çelur | 5052/550

22,95 EUR

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë