MBAJTËSE KARTASH E GDHENDUR Detaje

 

I zi - 3823/520

Mbajtëse kartash stil portofol. Ngjyra e zezë. Gdhendje në prerje. Ka tre pozicione për kartat. Gjithashtu ka një xhep për dokumentat, një ndarje për faturat dhe një kuletë monedhash me mbyllje me kopsë automatike.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 9 x 11,5 x 2,5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MBAJTËSE KARTASH E GDHENDUR të Zara-s
Pamje 2 nga MBAJTËSE KARTASH E GDHENDUR të Zara-s
Pamje 3 nga MBAJTËSE KARTASH E GDHENDUR të Zara-s
Pamje 4 nga MBAJTËSE KARTASH E GDHENDUR të Zara-s