MBAJTËSE DOKUMENTASH Detaje

 

E verdhë mustardë - 1402/530

Mbajtëse dokumentash me ndarje kryesore dhe xhepa përpara me mbyllje me zinxhir. Dy shirita të pasme dhe rrip dore i heqshëm.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 16 x 9 x 3 cm

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MBAJTËSE DOKUMENTASH të Zara-s
Pamje 2 nga MBAJTËSE DOKUMENTASH të Zara-s
Pamje 3 nga MBAJTËSE DOKUMENTASH të Zara-s
Pamje 4 nga MBAJTËSE DOKUMENTASH të Zara-s
Pamje 5 nga MBAJTËSE DOKUMENTASH të Zara-s