Lëkurë

  • XHUP BOMBER LËKURE
  • XHUP BOMBER ME KOMBINIM
  • XHAKETË ME THEKË LËKURE
  • XHUP I DYANSHËM
 • Xhaketa Lëkure për Burra

  Puna delikate dhe dizajni 'cool' takohen në harmoni përmes koleksionit tonë të xhaketave të lëkurës. Ky stil klasik është element luksoz i cili ka aftësinë e trashëguar që të bëj çdo lloj dukje të duket më 'cool', pavarësisht a e vishni mbi rroba të stilit të rrugës apo me ndonjë kostum. Sa më gjatë që e vishni, aq më e mirë bëhet.

MUND T’JU INTERESOJË