LACE-UP SHOES Detaje

 

Blu e errët - 5525/003

Derby shoes with contrast details. Adjustable lace-up fastening and pull tab in the back for slipping on with ease. Contrast soles. Fabric lining and insoles.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga LACE-UP SHOES të Zara-s
Pamje 2 nga LACE-UP SHOES të Zara-s
Pamje 3 nga LACE-UP SHOES të Zara-s
Pamje 4 nga LACE-UP SHOES të Zara-s
Pamje 5 nga LACE-UP SHOES të Zara-s
Pamje 6 nga LACE-UP SHOES të Zara-s