kRAVATË E GJERË JACQAUARD PAISLEY Detaje

 

Blu marinari - 7347/404

kravatë e gjerë mëndafshi me tesksturë jacquard stil paisley.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga kRAVATË E GJERË JACQAUARD PAISLEY të Zara-s
Pamje 2 nga kRAVATË E GJERË JACQAUARD PAISLEY të Zara-s