KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE

 

2 artikujt

Bluzë me jakë me kapuç të rregullueshëm dhe mëngë të gjata. Detaje me xhepa në kraharor dhe në ijë, me mbërthesë zinxhiri me ngjitje termike. Mbyllje përpara me zinxhir.

Pantallona sportive të ngushta me bel të rregullueshëm me lidhëse. Xhepa përpara. Detaje me xhepa anësore dhe mbrapa të fshehur në tegel dhe mbërthesë me zinxhir. Palë e rregullueshme me zinxhir dhe aplikim i shiritave me ngjitje termike.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Zgjidh masën

Pamje 1 nga KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE të Zara-s
Pamje 2 nga KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE të Zara-s
Pamje 3 nga KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE të Zara-s
Pamje 4 nga KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE të Zara-s
Pamje 5 nga KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE të Zara-s
Pamje 6 nga KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE të Zara-s
Pamje 7 nga KOSTUM SPORTIV I KOMBINAUR ME NGJITJE TERMIKE të Zara-s