KOSTUM ME KONTRAST

 

1 artikulli

Blazer me jakë me kapak me maja. Mëngë të gjata të mbyllura poshtë me detalle me kopsa. Xhepa përpara me fiston kombinuar me kontrast në gjoks dhe ijë. Finiturë e çarë mbrapa. Mbërthesë e përparme me kopsa.

Pantallona slim fit me xhepa te pjesa e sipërme dhe detaje xhepash me dopio fiston mbrapa. Detaje fiston kombinuar me kontrast në bel. Mbyllje përpara me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.

Zgjidh masën

Pamje 1 nga KOSTUM ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 2 nga KOSTUM ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 3 nga KOSTUM ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 4 nga KOSTUM ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 5 nga KOSTUM ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 6 nga KOSTUM ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 7 nga KOSTUM ME KONTRAST të Zara-s