KOSTUM BAZIK

 

3 artikujt

Jakë xhakete dhe me kapak me majë. Mëngë të gjata me mansheta të kthyera dhe me kopsa. Xhepa përpara me kapak në kraharor dhe anë. Prerje me të çarë në pjesën e pasme. Mbyllja përpara me kopsa.

Pantallona të ngushta me xhepa përpara dhe xhepa me tegel prapa. Mbyllja përpara me zinxhir dhe kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.

Zgjidh masën

Pamje 1 nga KOSTUM BAZIK të Zara-s
Pamje 2 nga KOSTUM BAZIK të Zara-s
Pamje 3 nga KOSTUM BAZIK të Zara-s
Pamje 4 nga KOSTUM BAZIK të Zara-s
Pamje 5 nga KOSTUM BAZIK të Zara-s
Pamje 6 nga KOSTUM BAZIK të Zara-s
Pamje 7 nga KOSTUM BAZIK të Zara-s