KOMPLET WAFFLE

Komplet me dy pjesë. Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina në shpinë. Pantallona, qemer elastik dhe aplikim me lidhëse përpara. Xhep tip pllakë i përparmë.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyrale e hapur | 5350/553

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
    Shih produkte të ngjashme
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë