KOMPLET STAMPIM LUANËSH FLUORI

Komplete me dy pjesë. Bluzë jakë e rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbërthim me kopsa në sup. Pantallona të shkurtra me qemer elastik dhe lidhëse të rregullueshme përpara me kontrast. Stampim all over me detaje fluori.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E bardhë e thyer | 5350/584

15,95 EUR-30%10,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
    Pak njësi1-3 months (62 cm) - Pak njësi
  • 3-6 months (68 cm)
    Shih produkte të ngjashme
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
    Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë